Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı şiddetli birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken bayağı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya saik vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey alışverişi örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen kuruluşlabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler henüz az maliyeti ve konum kaybının henüz az olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan hayır uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın oranlı standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını tayin etmek sinein kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara mütenasip şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın kapısı, hariçarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Başkaca yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıkan biröte şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nasıl olmasını istiyorlar ise o talepleri yegâne bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın kapısı son mesabe eleştiri bir öneme sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten yangın kapısı uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

23/12/2022Genel Yüksekliği makul bir seviyenin üstünde olan gestaltlar yürekin yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni emanet kaybının önlenmesi hesabına oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır. Bünyeların anne girişlerinde yahut koridor bölümlerinde yangının güçlü bir halde meydana gelmesi özellikle koca katlı strüktürlarda hayat yahut pencerelerden geçiştirmek kabil olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme iye olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır gestaltlarda arttırılan denetimler ile beraberinde yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri ağır bir incelemeye tabi tutulur. Kuruluşların iç aksamında mevcut betonarme merdivenlerin dışında, dokumaların dışında mevcut ve demir kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında dirilik kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Kanatlar içinde yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin koltuk plakaları mevcuttur.

Report this wiki page